Federația Operatorilor Români de Transport (FORT) 2 1
Înapoi la lista articole
RCA la preturi minime, fara concurenta, negociate direct cu asiguratorul, numai pentru membrii FORT

13.07.2016

Pentru membrii FORT problema RCA va fi mai suportabila, dupa ce Consiliul Director al FORT va incepe negocieri in numele firmelor membre cu mai multi asiguratori. Castigator va fi asiguratorul care va accepta sa incheie asigurari individuale cu fiecare membru FORT in parte si sa acorde o reducere de pret proportionala cu cei 27.000 de angajati ai firmelor membre FORT si ale asociatiilor patronale afiliate la FORT. Bineinteles, va conta in primul rand ca asiguratorul sa corespunda cerintelor "Solvency II" ale CE si sa acorde cea mai mare reducere posibila de pe piata, membrilor FORT.
O firma mare si respectabila din Timisoara care are incheiata o conventie directa cu un asigurator, plateste sub jumatatea pretului actual al RCA ... Multi s-au intrebat de ce nu auzim si comentariile firmelor mari. Pai'... din cauza ca ei singuri sunt cat o asociatie patronala ... Daca ar cere cotatie RCA "la liber", fara o flota considerabila in spate... ar plange in rand cu noi ...
Acum incepe sa prinda contur rolul si rostul unitatii firmelor mici si mijlocii prin asociatiile patronale credibile si active , deoarece doar asa se va constitui "greutatea specifica necesara" de a primi inlesniri "de flota mare" ... Vom vedea daca societatile de asigurari vor reactiona pozitiv la cererea FORT...
Sincer m-am saturat sa scot "castanele altora din foc", membrii FORT insa vor avea inca un avantaj pe modulul membrilor, la rubrica "Asigurari RCA" :
http://www.fort-romania.ro/avantaje.html#formular

� � � Pentru ca un membru FORT sa beneficieze de reducerea maxima negociata cu asiguratorul, este imperios necesar ca el sa-si inscrie datele flotei proprii intr-un centralizator comun al FORT. Pentru a realiza asta, stimati membri FORT, va rugam sa completati fisierul atasat la aceasta informatie, in acest fel vom putea realiza acea "Masa critica necesara" pentru a deveni CEA MAI MARE FLOTA de autovehicule comerciale din Romania ... si bineinteles ... cea mai atractiva flota pentru ORICARE asigurator !


C
u stima,
Siegfried Mayer
Secretar General Adjunct
FORT
Înapoi la lista articole