Federația Operatorilor Români de Transport (FORT) 2 1
Înapoi la lista articole
Protest national RCA - 2016

03.08.2016

Stimati colegi,

Cred ca a venit timpul sa tragem linie si sa vedem unde suntem :
Azi a avut loc intalnirea dintre UNTRR, APTE2002, APULUM, COTAR , ARTRI si reprezentantii Guvernului impreuna cu cei ai ASF, .... FORT fiind "uitat" de pe lista invitatilor, din motive necunoscute... Din pacate, "pe surse" aflam ca rezultatul este unul de amanare (din nou) a raspunsului concret asupra viziunii Guvernului si al ASF de a reduce cuntumul RCA, din care cauza FORT propune ca in fiecare judet sa se formeze grupuri de initiativa si sa se inceapa pregatirea unui protest national , care va fi organizat in prima parte a lunii septembrie. Pentru ca acest demers sa fie unul eficient, trebuie sa stim pe cine ne putem baza in toate colturile tarii, din acest motiv rugam ca la nivelul fiecarui judet sa existe o lista de participanti si acestia sa inceapa o munca de organizare locala si de informare pe orizontala a transportatorilor despre aceasta initiativa . Pentru a centraliza aceste actiuni, va rugam ca sa faceti publice aceste liste, urmand ca ele sa fie centralizate si de catre d-soara Lorina Neagu, Secretar General FORT, pe adresa de mail :
office@fort-romania.ro
Detaliile privind evolutia pregatirilor le vom expune pe pagina FORT, la info utile :
http://www.fort-romania.ro/info.html
si pe pagina de Facebook al FORT :
https://www.facebook.com/Fort-Romania-1062716827095424/?fref=ts
De aceasta data, propunerea FORT catre celelalte asociatii patronale va fi una de unitate in actiune si de a exclude oprirea protestului fara ca Guvernul sa garanteze IREVERSIBIL si sa impuna prin orice mijloace reducerea cuantumului RCA pana la un nivel echilibrat, ce acopera daunalitatea raportata in vara anului 2015 si in functie de indicele bonus-malus.
Asteptam sa va organizati local, FORT va centraliza aceste initiative si va pregati o intalnire a transportatorilor la sfarsitul lunii august, ce va preceda protestul din septembrie, unde se vor definitiva detaliile acestuia.

Cu stima,
Consiliul Director al Federatiei Operatorilor Romani de Transport (FORT)
Înapoi la lista articole