Federația Operatorilor Români de Transport (FORT) 2 1
Înapoi la lista articole
Ce-i mai bun pentru transportatori, de la F.O.R.T. si EUROWAG

06.04.2021

Federatia Operatorilor Romani de Transport, continuă misiunea de reprezentare, promovare, susţinere şi apărare a intereselor economice ale membrilor săi, prin semnarea un acord de parteneriat cu EUROWAG.

          De acum, toți membrii FORT vor putea beneficia de conditii comerciale competitive cu privire la plata taxelor de drum, recuperare TVA, carburant si conditii competitive privind creditarea firmelor  prin cardul Eurowag.

          FORT își lărgește portofoliul de servicii oferite printr-un parteneriat cu Eurowag pentru oferirea de aparate de plată a taxelor de drum intern si international, servicii recuperare TVA si carburant în stațiile Eurowag si 17.000 statii partenere din Europa si Romania.  

          Acest proiect se integrează în acțiunile FORT de susținere a transportatorilor de marfă şi a transportului de persoane intern şi internaţional, precum şi activităţi conexe..

          Practic, Federatia Operatorilor Romani de Transport negociază pentru toți membrii săi, obţinând:

  • simplificarea proceselui de achiziţii,
  • accesul la o varietate de servicii şi instrumente de facilitare a activităţilor membrilor activi,
  • accesul la discounturi avantajoase adaptate membrilor săi,

 

          Prin posesia cardului EUROWAG, toate companiile membre FORT au următoarele avantaje:

  • Conditii comerciale competitive: discount negociat pentru membrii FORT, fără comisioane la alimentare sau facturare.
  • Plată electronică a taxelor de drum, tunel şi pod în 19 state: evitaţi astfel opririle inutile ale camioanelor dumneavoastră şi aveţi o imagine mai clară a costurilor, datorită facturării precise pentru fiecare vehicul.
  • Serviciu avansat de mobilitate : 1 singur aparat  pentru plata taxelor de drum în 7 tari ; Aparat Eurowag pentru plata taxelor de drum în Ungaria; Acces la camerele video din stațiile Eurowag pentru vizualizarea alimentărilor; Antifrauda Sistem 24h/24 ; Experți alocați firmei dvs. pentru consultanță recuperare TVA; Servicii rapide și fiabile în toată Europa pentru siguranța flotei dumneavoastră.

 

Contact:

Augustin Hagiu –FORT , tel:  0729218111 ; mail: augustin@fort-romania.ro

Nechita Cornelia-Eurowag, tel: 0738543781; mail: cornelia.nechita@eurowag.com

Înapoi la lista articole