Federația Operatorilor Români de Transport (FORT) 2 1
Înapoi la lista subiecte
Si TU cine esti ???
Siegfried Mayer (Cornex SRL) la 05.07.2016 17:09:55
Cine esti TU, transportator roman, platitor de taxe si impozite, lovit de legi strambe si greu de inteles, luptator abandonat pe un "teren minat" al concurentei neloiale ?
Cine esti TU, antreprenor curajos, falnic reprezentant al categoriei IMM-urilor (cu protectia Ta se lauda toate guvernele de la Ceausescu incoace ), avand falsa impresie ca ai realizat ceva in viata ?
Cine esti TU, un "Don Quijote" solitar, ce lupti zi de zi pentru supravietuire cu morile de vant ale Sistemului Ticalosit ?
In fapt, jumatate de an lucrezi ca "negrii pe plantatie", sa-ti platesti darile catre un Guvern care are grija sa nu lenevesti niciodata ... si in cealalta jumatate de an lucrezi sa-ti platesti furnizorii, leasing-ul, cheltuielile de exploatare, soferii, portarul si femeia de serviciu ... Esti curajos daca te gandesti la propria-ti familie si, eventual, timid, poate si la un profit subtire ...
In fapt, incerci sa te descurci printre sumedenia de reglementari ciudate, facute parca de catre extraterestri, deoarece nu se combina nicicum cu realitatile activitatii noastre ...
In fapt, esti considerat doar o vaca "de muls", un "fraier" care va bate din palme pentru orice "marinimie" venita parca in ajutorul tau, dar care te va infunda si mai adanc in randul "iobagilor" pastoriti de Maria Sa Guvernul ...
In fapt, esti bun DOAR odata la patru ani, cand vrajit de o galeata de plastic si un pix inscriptionat cu un chip ce ranjeste la tine, te duci slugarnic la vot si il votezi pe vampirul care iti va suge sangele dupa ce pui stampila pe numele sau ...
Te rog, transportator roman, priveste in stanga ... priveste in dreapta ... si vei vedea doar "slugi" ca Tine, incercand SINGURI , fiecare "de capul lui", metode de supravietuire.
Te rog, transportator roman, inchide ochii ... si spune-mi ce vezi :
- vezi oare o Breasla unita, demna de respect ?
- vezi oare recunostinta, aprecierea Guvernului pentru transportul romanesc , care indeplineste rolul globulelor rosii din sistemul circulator uman, asigurand circulatia vitala a nutrientilor generatoare de viata ?
- vezi oare un patronat care iti reprezinta interesele , te consiliaza, te sprijina in demersurile tale ?
Daca ai un raspuns decent pozitiv pentru aceste intrebari, atunci aceste cuvinte nu-ti sunt adresate. Esti un privilegiat si ma aplec in fata reusitei tale in afaceri. Iti urez succes in continuare si nu pot decat sa te invidiez, deoarece esti un "Superman" ... M-as bucura daca majoritatea transportatorilor ar putea sa invete de la Tine "cheia succesului" ...
Daca simti ca ceva "scartaie" ... atunci Te intreb : ai vreo idee geniala ? Cunosti un remediu universal prin care vei primi respect pentru munca depusa ? Esti in relatie directa cu vreo vrajitoare , ruda cu Mama Omida, care iti poate garanta reusita in viata ? Porti chilotii peste pantaloni, si zbori peste probleme, aidoma lui "Superman" ?
Daca te uiti in oglinda si iti vine sa strigi : " Nu ! M-am saturat ! Vreau sa fac ceva sa-mi schimb conditia ! "...
Daca ai ajuns la concluzia ca nu reusesti singur sa faci fata problemelor zilnice ...
Daca vezi ca in alte state aceste lucruri sunt rezolvate in alt fel ...
Daca iti pui deoparte toate prejudecatile, vrei sa incepi o viata noua, demna de respect ...
Daca te-ai saturat de sloganurile demagogice ...
Ai o solutie simpla ...
Fa CEVA ...
Da' FA CEVA ODATA !
Da ' gandeste-te ce poti face !
Daca nu-ti vine vreo idee geniala ... ai o simpla solutie, cauta un sprijin CREDIBIL sa-ti rezolvi problemele !
Cum crezi ca poti ajunge la masa critica necesara, la argumentul suprem, care poate influenta , poate impresiona, poate convinge "Maria Sa Guvernul" ca TU existi ?
Cum crezi ca vocea Ta, problemele Tale, stradania Ta va ajunge la urechile unui Guvern orb, surd si insensibil ?
Da... am "luat-o razna"... Am avut curajul si impertinenta sa-ti spun cine esti si unde te afli in raport cu PUTEREA ... Da, sunt un necioplit, deoarece , in loc sa te lingusesc, iti trantesc purul adevar in fata... Da, sunt nesimtit, deoarece nu te las in capcana viselor tale despre propria-ti persoana ... Da, sunt revoltator de direct in a-ti expune cat esti de MIC ... E ca si cum am privi maretia unei singure furnici dintr-un musuroi ...
Pacat ca furnicile stiu sa se uneasca in interes comun , rezultatul fiind incontestabil si extrem de eficient !
Si acum se pune firesc intrebarea : Okay, esti singur, esti jalnic de singur in raport cu PUTEREA, esti fara aparare si fara solutii fata de tot ce primesti "de sus" ... Ai oare alternativa ?
Desigur ! Alternativa este unirea cu alte "slugi" saturate de probleme, cu alte "furnici", deoarece impreuna puteti face fata problemelor comune !
Iti propun, Stimate transportator, sa te gandesti la o forma durabila, eficienta de reprezentare, care poate sa-ti amplifice vocea, sa-ti expuna durerea fata de guvernant, sa-ti sustina interesele prin modificari legislative intr-adevar utile Breslei ! Inscrie-te intr-un patronat, ORICARE ar fi acesta, daca iti castiga increderea si a dovedit ca lucreaza deja pentru TINE ! Este singura TA sansa de a te face auzit la nivelul celor care iti hotarasc soarta !
Daca ti-am starnit interesul pentru a-ti schimba conditia actuala, te rog nu ezita sa faci primul pas in aceasta directie. Cauta si sprijina oamenii care pot sa faca ceva real si folositor pentru TINE ! In fapt te sprijini pe tine insuti ! E simplu : - inscrie-te in ORICARE patronat credibil si eficient ! Nu lasa politicienii sa-ti hotarasca soarta fara sa-ti spui parerea !
Cu stima,
Siegfried Mayer
Înapoi la lista subiecte