Federația Operatorilor Români de Transport (FORT) 2 1

Direcţionează 2% din impozitul pe venit către FORT !

Oricum îi plătiţi, de ce să nu îi plătiţi cui doriţi dvs.;
Nu uitaţi:
dacă nu alegeţi către cine să directionaţi cele două procente din impozitul dumneavoastră, acestea vor fi automat direcţionate către stat. De ce să nu servească interesul comun al membrilor FORT ?
Pe scurt:
Din orice venit, statul impozitează 16%. Din aceştia, 2% pot fi direcţionati spre o entitate nonprofit. Astfel, banii nu ajung la stat, ci ajută un ONG să-şi susţină financiar activitatea. Este un sistem prin care aveţi posibilitatea să decideţi în mod direct ce se întâmplă cu impozitele dumneavoastră.
Procedura:
Formularul 230, dacă aveţi venituri doar din salariu, acesta trebuie completat cu datele dvs, depus şi semnat, la organul fiscal unde contribuabilul are domiciliul. Formularul trebuie completat integral de mână şi il puteţi descărca de aici: Formular 230
Instrucţiunile pentru completarea declaraţiei 230 le puteţi descărca de aici: Instrucţiuni
Formularulul 200 dacă aveţi venituri şi din alte surse pe lângă cele din salariu (cedarea folosinţei bunurilor, drepturi de autor, etc) şi trebuie completat cu datele dvs, semnat şi depus la organul fiscal unde contribuabilul are domiciliul. Formularul poate fi decărcat de aici: Formular 200
Formularele se pot depune în fiecare an DOAR până la data de 25.05 și se referă la valoarea de 2% din impozitul pe venit din anul anterior"