Federația Operatorilor Români de Transport (FORT) 2 1
Înapoi la lista articole
Si de asta ce mai ziceti ...

15.10.2016

Si de asta ce mai ziceti ... :

http://www.alternativenews.ro/2016/10/informatii-halucinante-strainii-interzic-firmele-romanesti.html?m=1

Oare nu a venit timpul sa ne profesionalizam si sa actionam constient, eficient si in mod profesionist, ca o breasla care se respecta ? Oare nu a venit timpul sa lasam ideile preconcepute, "smiorcaielile de doi bani", figurile "de fata mare", demagogiile ieftine legate de reprezentarea noastra legitima ... si sa ne unim fortele in patronate puternice, credibile si eficiente, capabile sa intervina atunci cand problemele de tot felul, din toate directiile ne coplesesc ?
Fiti siguri ca multinationalele "nu se sparg in figuri" cand vine vorba sa ne impinga spre faliment ! Pana cand credeti ca putem supravietui din sloganuri ieftine, lozinci prafuite si auto-amagiri nascute din fantezii ? Chiar credeti ca reducerile de amenzi, modificarile legislative necesare breslei, sustinerea propunerilor indispensabile existentei noastre comune cad in sarcina lui "Mos Craciun" ? Apararea intereselor breslei este atributul "Zanei Maseluta" ?
Personal "IN COT MA DOARE" de eventualele pareri negative, dar totodata ma intristeaza indiferenta si superficialitatea cu care tratati problematica sprijinirii oamenilor activi in interes comun, al patronatelor credibile, al membrilor si al liderilor acestora !
In fond, prin aceasta atitudine tratati cu maxima iresponsabilitate CHIAR SOARTA DUMNEAVOASTRA !
Cu stima,
Siegfried Mayer
Înapoi la lista articole