Federația Operatorilor Români de Transport (FORT) 2 1
Înapoi la lista articole
Înlesniri alimentare carburanți pentru membrii FORT

31.08.2017

Stimați colegi,

Ieri Federația Operatorilor Români de Transport (FORT) a semnat contractul de furnizare carburanți cu o rețea națională, unde membrii FORT pot alimenta prin carduri cu o reducere substanțială (reducere ce depășeste cuantumul supraaccizei - detalii la secretariatul FORT, pe adresa de mail: office@fort-romania.ro ) față de prețul afișat la pompă. 
Cu o altă rețea națională FORT a semnat un contract de furnizare caburanți in recipienți de incintă, cu un preț preferențial redus cu 13 bani față de prețul minim standard.
În perioada imediat următoare, Augustin Hagiu, Președintele FORT va avea întrevederi cu membrii Guvernului în vederea forțării relansării returnării de cotă parte din acciză, măsură indispensabilă pentru transportatorii români. În caz de rezultat negativ, FORT a anunțat că va sprijini orice dorință de protest, concomitent cu o preocupare de a găsi moduri de alimentare avantajoasă pentru membrii săi în țările UE.
Așa considerăm noi să culegem roadele unității. Urmăriți comunicatele FORT pentru a fi la curent cu noutățile privind introducerea supraaccizei, precum și despre avantajele oferite membrilor FORT !
Vă urez o zi excelentă !

Cu stimă,

Siegfried Mayer
Secretar General Adjunct 
Federația Operatorilor Români de Transport (FORT)
web : www.fort-romania.ro
facebook : https://www.facebook.com/FORT.ROMANIA?fref=ts
mobil : 0722.277758
e-mail: mayer@fort-romania.ro

Înapoi la lista articole