Federația Operatorilor Români de Transport (FORT) 2 1
Înapoi la lista articole
Infiintare de sucursale teritoriale FORT

25.12.2016

Stimati colegi,

Conform prevederilor statutare ale Federatiei Operatorilor Romani de Transport, respectiv cele mentionate la art. 3 ... federatia poate constitui structuri organizatorice proprii cu sau fara personalitate juridica in functie de interesele si oportunitatile aparute... va comunicam ca in perioada urmatoare vom demara un proces de constituire la nivel teritorial a unor sucursale FORT fara personalitate juridica pentru o mai buna organizare si functionare a federatiei. Totodata in baza art. 55, din Legea 62 a Dialogului Social, alin. 2, organizatiile patronale isi pot constituti structurii organizatorice proprii, fara persoanlitate juridica, acestea urmand sa isi desfasoare activitatea in baza statutului organizatiilor patronale din care fac parte. Pentru a atinge aceste obiective, se parcurg urmatorii pasi:

  1. Identificarea persoanei ce va conduce in calitate de presedinte sucursala teritoriala FORT
  2. Identificarea spatiului unde aceasta sucursala isi poate desfasura activitatea ( sediul poate fi ales la adresa oricarei firme membre a viitoarei sucursale teritoriale)
  3. In baza imputernicirii conducerii federatiei, reprezentantul sucursalei teritoriale FORT, va avea urmatoarele atributii:
  4. Conduce activitatea structurii teritoriale pe intreaga durata a mandatului
  5. Reprezinta federatia in relatia cu autoritatile publice locale si institutiile statului la nivel local
  6. Afiliaza membri din domeniul de reprezentare a federatiei la structura teritoriala, raspunde la nivel teritorial de strangerea contravalorii cotizatiilor de la membrii sucursalei
  7. Participa in mod activ la activitatile federatiei

Rugam toti colegii din teritoriu, interesati sa preia aceasta responsabilitate sa ne comunice prin email, disponibilitatea lor urmand ca in perioada urmatoare, dupa ce ne comunica datele legate de sediu unde va functiona structura teritoriala sa elaboram imputernicirea si totodata hotararea privind infiintarea acestei structurii teritoriale.

Cu stima,

Presedinte FORT – Doru Marian Crac

Lorina Neagu

Secretar General

Federatia Operatorilor Romani de Transport (F.O.R.T.)

Mobile: 0726.741.053
E-mail: lorina.neagu@fort-romania.ro

Înapoi la lista articole