Federația Operatorilor Români de Transport (FORT) 2 1
Înapoi la lista articole
În perioada 29-30.09.2017, o delegație FORT a efectuat o vizită în Ungaria, la invitația asociației NiT Hungary din Budapesta

02.10.2017

În perioada 29-30.09.2017, o delegație FORT a efectuat o vizită în Ungaria, la invitația asociației NiT Hungary din Budapesta, pentru a stabili o legătură de lucru între cele două asociații patronale. 
http://www.nit.hu/
Delegația FORT a fost compusă din Augustin Hagiu - președinte și Siegfried Mayer - secretar general adjunct, iar din partea NiT Hungary au fost prezenți Dl. Dittel Gábor - secretar general, Földi Elek - vicepreședinte, Járku Tamás - membru în consiliul director. Discuțiile s-au purtat în jurul tematicii "Pachetului rutier" al CE, precum și pe tema noului sistem de cântărire dinamică TSM introdus recent în Ungaria. S-a adoptat hotărârea de a acționa în mod comun față de fenomenele de protecționism vest-european, precum și de a dezvolta o colaborare continuă pe temele sensibile care preocupă cele două organizații.
A doua zi a întâlnirii a cuprins participarea la concursul "Cel mai bun șofer din Ungaria", organizat la poligonul de teste de la Zsámbék, unde premiul I a fost 1.000.000 HUF (cca. 3.300 euro)
În atașamente găsiți niște poze de la întâlnirea de la Budapesta, precum și de la Driving champ - ul de la Zsámbék .
Înapoi la lista articole