Federația Operatorilor Români de Transport (FORT) 2 1
Înapoi la lista articole
Modificari OG 27

23.02.2016

Stimati membri,

Va informam ca ieri la Ministerul Transporturilor, la  initiativa deputatului Lucian Sova,  a avut loc sedinta privind modificarea OG 27, pe tema transferului traseelor judetene si locale in regim comercial inapoi la Ministerul Transporturilor.

Federatia Operatorilor Romani de Transport a fost reprezentata de :

-           dl Vicepresedinte Vasile Toma

-          dl  Vicepresedinte Sorin Amarinei

-          dl Vicepresedinte Marius Teodorescu

 

La aceasta sedinta s-au discutat problemele legate de modificarea OG 27, privind definirea clara a transportului comercial si delimitarea fata de traseele de utilitate publica, respectiv criteriile si procedurile cum un traseu comercial poate deveni de utilitate publica. In acest sens va rugam sa ne transmiteti pana cel tarziu vineri ( 26.02.2016) propunerile dvs. de modificare si completare a prevederilor la OG 27 pe subiectul transferului traseelor judetene si locale in regim comercial inapoi la Ministerul Transporturilor.

Totodata va informam ca aceste propuneri vor fi discutate la sedinta de luni, ce va avea loc intre patronate si Ministerul Transporturilor, privind reglementarea acestui transfer urmand ca proiectul sa fie depus la camera deputatilor.

 

 

Lorina Neagu

Secretar General

Federatia Operatorilor Romani de Transport (F.O.R.T.)

Mobile:    0726.741.053
E-mail:    lorina.neagu@fort-romania.ro

Înapoi la lista articole